Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2012 10:23 - Гравитация, време, относителност и космически кораби
Автор: freenergy3 Категория: Политика   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
0



За да се преодолее пространството като заобиколим ограничението на скоростта на космическите кораби до тази на светлината е нужно то да се изкриви и те да минат през изкривеното пространство, което е по-краткия път.
Изкривяването на пространството става с помощта на гравитомагнитно поле - гравитационно поле, което се създава от движеща се, тук въртяща се маса/енергия.(по ОТО)
За да се получи изкривяване на пространството са нужни големи скорост на въртящата се маса/енергия и енергия.

Създаване на изкуствен гравитомагнетизъм със светлинните гравитомагнитни двигатели, които използват оптични системи с обикалящи в кръг светлинни лъчи. Те могат да концентрират голямо количество светлинна енергия. А и скоростта й е светлинна.
Източник на светлинна енергия за захранването им са мощни лазери.

В оптична система се създава постоянен кръгов светлинен поток чрез пълно вътрешно отражение на лазерен лъч. Системата се зарежда се със светлина, светлинна енергия (лазерен лъч) чрез оптична система и лазер. Натрупаната светлинна енергия на кръговия поток от лазерни лъчи достига нужното ниво и изкривява пространството - континиума, тъй като въртящата се маса/енергия създава гравитомагнитно поле(по ОТО).
Така се изкривява пространството и космическите кораби го преодоляват без ограничението на скоростта на светлината. Това може да се използва за космически полети през изкривено пространство. Скоростта на светлината няма да е ограничение за тези космически кораби.
Гравитомагнетизмът е част от Общата теория на относителността(ОТО). Той присъства в уравненията на Кер за решението на ОТО за въртящи се маси.

Времето и гравитацията.
Пътуванията във времето са невъзможни,но може времето да се сондира - да се материализират обекти от миналото и бъдещето в настоящето.
Променя се само локалното време в силно гравитационно поле.
Материята е вълнова функция или материални вълни.(по Шрьодингер)
Материята се разглежда като наслагване на тези вълни, а светът като интерференчна картина подобно но холограма от материални вълни, така всяка част от света съдържа цялото в себе си като вълни - като холограма. Бъдещото й състояние съществува като предшестващи вълни, миналото също е включено в нея - в изкривеното пространство(увеличена гравитация) тези вълни се ускоряват или се увеличава честотата им (Теория на относителността) променя се наслагването на материалните вълни(ускорява се) и бъдещето се материализира в настоящето, така са получени образи(фотони) от бъдещето и дори някои предмети.
Проучванията показали, че бъдещето е разновариантно, а не точно определено.
Съществува и обратния процес, ако има предмет в гравитационното поле и неговите материални вълни се разпространяват в посока навън от гравитационно поле, а те съдържат целия свят с повече подробности за по близкия, материалните вълни се забавят при движението от вътре навън в гравитационното поле и може да се материализира миналото(вълните при наслагването си изостават от настоящето си състояние).
От гледна точка на принципа на допълнителността, това може да се обясни и с неопределеността на състоянието, импулса и местоположението на частиците. Така в изкривеното време-пространство неопределеността се изменя и съответно се изменя състоянието на частиците в минало или  бъдеще, а с това се променя и цялото състояние на телата състоящи се от тях.

Например така  в изкривеното време-пространство може да с материализира обект преди да е пристигнал в него или обект, който вече го е напуснал.

Тази технология може да се използва и за:
- прогнозиране на бъдещето и проучване на миналото
- материализиране на обекти и предмети от миналото и бъдещето
- производство на копия от образец, включително готови заредени оптични системи призми за ИГМ и дори цели космически кораби.
- връщане(възкресение) на мъртвите,  възстановяване на унищожени обекти
- възстановяване на повредени обекти, възстановяване и подмладяване на живи хора
- възстановяване на изразходвани запаси, горива, зареждане на призматични оптични системи за ИГМ и др.
- създаване на изкуствена гравитация и др.

Черните дупки като портали на времето


Пътуванията във времето са невъзможни. Но Черните дупки могат да материализират в гравитационното си поле обекти от бъдещето и миналото по споменатия принцип.
Така Черните дупки могат да материализират например космически кораб, който преминава в бъдещето край тях. Това не е истинско пътуване във времето, тъй като корабът не преминава от едно време в друго, а просто се материализира една възможна реалност, материален обект от една възможна реалност, каквато е бъдещето.
Иначе с изкуствено създадено гравитомагнитно поле също може да се материализират материални обекти от миналото или бъдещето в настоящето.

Въпросът е, че теоретично е възможно Черните дупки да материализират космически кораби от бъдещето.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: freenergy3
Категория: Политика
Прочетен: 9610
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031